Lidl započeo s primjenom koncepta samoposluživanja pekarskih proizvoda

Početkom srpnja ove godine u svih 78 Lidlovih trgovina diljem Hrvatske započela je primjena koncepta samoposluživanja pekarskih proizvoda, koja donosi i značajno proširenje te sveobuhvatnost asortimana. Lidl će tako svojim kupcima svakodnevno nuditi više od 20 vrsta uvijek svježe pečenih pekarskih proizvoda, od slatkih i slanih, do različitih vrsta peciva i kruha – a sve po izrazito atraktivnim cijenama.

Koncept samoposluživanja pekarskih proizvoda
Primjenom novog koncepta samoposluživanja, kojeg je Lidl uveo u sve svoje trgovine, održavaju se maksimalni higijenski uvjeti te se duže održava i svježina kruha i ostalih pekarskih proizvoda. Osim što Lidl Hrvatska nastoji zadovoljiti zahtjeve kupaca za uvijek svježim i visoko kvalitetnim pekarskim proizvodima -ovaj koncept kupcima će omogućiti i ljepotu odabira upravo željenog proizvoda meĎu svim ponuĎenima. Ovakav koncept samoposluživanja pekarskih proizvoda zastupljen je u većini zemalja Europske unije, te trgovinama ovog meĎunarodnog trgovačkog lanca, dok je na hrvatskom tržištu riječ o novitetu kojeg je upravo Lidl prvi implementirao u svoje poslovanje.

Proširena ponuda pekarskih proizvoda
Trgovački lanac Lidl Hrvatska svojim kupcima nudi pekarske proizvode proizvedene od pažljivo odabranih i kvalitetnih sastojaka, te im osigurava i svježinu u svakom trenutku – budući da se proces pečenja odvija i nekoliko puta tijekom dana. U raznovrsnoj Lidlovoj ponudi pekarskih proizvoda naći će se za svakoga ponešto -od slatkih i slanih proizvoda, pa do mnogobrojnih i različitih vrsta peciva, kruha te snack proizvoda, a sve po izrazito atraktivnim i povoljnim cijenama – u skladu sa već dobro poznatim odnosom kvalitete i cijene koju ovaj trgovački lanac njeguje i kontinuirano pruža svojim kupcima. Rustikalne žemljice, pivski pereci, kukuruzna miješana ciabatta, kruh iz kalupa, pužići s kakaom, pšenična peciva sa sjemenkama, krafne, lisnata tijesta s voćnim okusima i pudingom, kakaom ili čokoladom, baquetti, bureki ili croissanti – samo su dio bogatog, kvalitetnog i uvijek svježeg Lidlovog pekarskog asortimana.

NOVO iz Lidlove pekare

Naziv: Pecivo sa sjemenkama –“Za idealan početak dana!”
Opis: Toplo, mirisno, a na dodir ugodno pecivo – idealan je dodatak kavi ili čaju prilikom doručkovanja na samom početku dana. Lidlova peciva poznate su i provjerene kvalitete, a ovo ukusno i sočno pecivo sastoji se od pšeničnog brašna, suncokretovih sjemenki, zobenih pahuljica, raženog brašna, maka, sjemenki lana i raznih dodataka. Ono što ga čini posebno ukusnim jest “ukomponiranost” sezama u cjelokupnoj strukturi.
Neto količina: 80g. Cijena: 1, 99 kn

Naziv: Lisnato tijesto s jabukom i pudingom –“Zasladite nepce voćnim užitkom!”
Opis: Lisnato tijesto jedan je od nezaobilaznih slatko-slanih prehrambenih proizvoda današnjice. U Lidlovoj ponudi posebno se ističe lisnato tijesto s jabukom i pudingom, a ono što ga zaista čini kvalitetnom i ukusnom delicijom – svakako je udio komadića jabuke (čak 42%) i pudinga (19%), dok “završni dodir” okusu svakako daje i aroma cimeta.
Neto količina: 90g. Cijena: 2,99 kn

Naziv: Kruh s više vrsta sjemenki –„Bogatstvo sjemenki u šniti kruha!”
Opis: Da je kruh svakidašnji i neophodan proizvod -dobro je poznato. Punina okusa, te kompaktan spoj pšeničnog i raženog tijesta u kombinacji s različitim vrstama sjemenki – ono je što ovaj Lidlov kruh diferencira od ostalih. Upravo sjemenke suncokreta, lana, sezama i zobene pahuljice pružaju bogatstvo okusa i zdravlje u svakoj šniti kruha.
Neto količina:750g. Cijena: 11, 99 kn

Related posts