Totohost: Hosting u Hrvatskoj može imati manje cijene!

Ovo je očiti pokazatelj da hosting kod nas može biti jeftiniji.

totohost hosting banner 728-90

 

 

Totohost je hosting sa podrškom na hrvatskom, mogućim plaćanjem internet bankarstvom, Paypalom te putem uplatnica. Pružaju i mogućnost plaćanja za periode kraće od godinu dana. Ovo je prvi hosting koji smo našli sa tom uslugom kod nas!

U Hrvatskoj pružatelji hosting usluga u pravilu daju mogućnost jedino godišnjeg plaćanja zakupa servera, a ako niste zadovoljni tražite si novog pružatelja usluga, a što se povrata novca tiče mi ga nikad nismo uspjeli dobiti. Za usporedbu servere u EU i USA moguće je plaćati mjesec za mjesec i ukoliko niste zadovoljni prestanete plaćati, a da ne spominjemo da su upola jeftiniji od hrvatskih, no dio korisnika kod ovakvih usluga ima problem u komunikaciji koje nema na našem jeziku.

Totohost je hosting koji je objedinio najbolje za naše tržište. Podrška i sustav na hrvatskom jeziku uz povoljne cijene sa svijetskog tržišta, štoviše i povoljniji su od nekih svjetski poznatih pružatelja usluga. Na Totohost -u hosting možete zakupiti već od 7,50 kn + PDV za mjesec dana, a za duže vremenske periode ostvarujete popuste od 10%-30%

Ovo je pokazatelj da hosting zaista može biti znatno jeftiniji od onog što nam se nudi na našem tržištu, a  performanse i brzina servera su čak i bolji u odnosu na neke pružatelje usluga koji se hvale kako su im serveri u Hrvatskoj i da time osiguravaju najbolje uvjete. Mi smo se osobno uvjerili da to nije tako.

Na vama je da prosudite što je najbolje za vas, mi smo svoju zadaću da vas informiramo o pogodnostima ispunili.

Ostalo je još SAMO jedan detalj: Totohost za prelazak na njihov server daje 25%popusta! Kako bi ostvarili taj popust prilikom narudžbe upišite promotivni kod “PRIJELAZ” i račun će automatski biti umanjen! Na primjer, ukoliko naručite hosting paket na dvije godine, čime već ostvarujete popust od 20%, promotivnim kodom račun umanjujete za dodatnih 25%!Prema ovome godišnji hosting možete imati već za 90 kn, a hosting za tri godine platit ćete 198 kn.

Sve ostalo potražite na na stranicama Totohost:  www.totohost.hr, sigurni smo da ćete pronaći hosting kakav tražite.

Related posts