Mario Petreković ušetao u trgovinu na konju

Mario Petreković U Roses Outletu ušetao u trgovinu na konju

roses outlet mario petrekovićKada je poznati zabavljač Mario Petreković stigao u Roses Designer Outlet ove subote, stotine žena dočekalo je ga s oduševljenjem. Naime, Mario se toliko uživio u ulogu princa da je u jednu od trgovina ušetao ni više ni manje nego – na konju!

Trgovkinje su bile oduševljene, a brojni posjetitelji cijelo su vrijeme snimali mobitelima, ne bi li zabilježili taj jedinstven trenutak. Bajkovitom rođendanskom slavlju pridružile su se i poznate princeze – voditeljice Mirna Maras, Renata Sopek i Edita Misirić te predivna glumica Ana Begić Tahiri.

Pogledajte slike:

Ako je ijedna od okupljenih dama ikada pomislila da prinčevi na konjima postoje samo u bajkama, sada je zauvijek promijenila mišljenje. Mario ih je šarmirao u svojem stilu, podijelio crvene ruže i doslovce im se poklonio na koljenima

Najzanimljiviji dio shoppingiranja bio je trenutak kada su poznate dame ‘preuzele’ pult jedne trgovine i naplatile Mariju desetak torbica koje si je izabrao kao najdraže, a zatim ga čuvale od obožavatelja dok se odmarao na hrpi majica

Veselje u Rosesu nastavlja se i idućega vikenda, stoga zabilježite u kalendare – veliki popusti na već snižene cijene u Roses Outlet Centru, s radnim vremenom sve do 22h.

Detalje programa potražite na stranicama Roses Outleta roses.hr